Steg 1: Hent feed

ImportverktøyVi skal nå ta deg gjennom hvordan du importerer produkter til nettbutikken. Husk at dette er et avansert verktøy, og ved feilbruk kan du risikere å slette alle produkter i nettbutikken.

Vi tar utgangspunktet i den mest normale importen. Dvs. at du laster opp en fil fra datamaskinen din i CSV-format. Trenger du hjelp med å lage filen kan du benytte vår eksempelfil.

1. Velg filen fra maskinen din du vil laste opp.
  2. Sett formatet til CSV og velg skilletegnet du har brukt. Er du usikker på skilletegn, bruk semikolon.
  3. Under avanserte hukker du av for om du har overskrifter i fila eller ikke.
  4. Velg format på fila. Er du usikker på format, bruk UTF-8.
  5. Klikk «Lagre og Fortsett».