Oppsett Utvalgte (Produkter)

Denne modulen kan plasser en «boks» på gitt plassering, og inneholder de produktene som selv velger.

1. Klikk «Installer» på modulen om du ikke allerede har gjort det.
  2. Klikk «Endre»
  3. I boksen «Produkter» skriver du produktnavn som du ønsker lagt inn i denne boksen. Du kan legge til så mange du vil.
  4. Klikk «Legg til modul» om det ikke allerede er gjort

Anbefalt oppsett

• Antall: 8 (Antall produkter du ønsker skal vises i boksen)
  • Bilde: 170 x 170 (om du bruker standard bildestørrelser som nettbutikken ble levert med)
  • Layout: Home (Forsiden)
  • Posisjon: Toppen
  • Status: Aktivert
  • Rekkefølge: 3 (Prøv deg frem, bruker du banner har denne antagelig rekkefølge 1 (øverst))

Tips: Modulen kan legges til flere ganger, og derfor på flere plasseringer. Prøv deg gjerne frem. Normal er vårt anbefalte oppsett det ideelle.