Oppsett Rullerende banner

Denne modulen kan plasser en «boks» på gitt plassering, og inneholder det innholdet du selv legger inn. Innholdet vil rullere som en karusell.

Bildestørrelse: Anbefalt bildestørrelse er 1058 x 424 px. Angi dette i innstillingene samt ha bildet i denne størrelsen. Om du bruker en annen størrelse, beregner systemet hvordan bildet best skal kuttes for å tilpasses skjermen.

Slik oppdaterer du banner på forsiden:

1. Gå til «Utvidelser» -> «Moduler» -> «Rullerende banner»
  2. Klikk «Eksisterende moduler»
  3. Klikk «Endre»
  4. Sett bredde til 1058 (frivillig) og høyde til 424 (frivillig)
  5. Angi hastighet i millisekunder.
  6. Angi layout:
    1. Fullbredde: Går helt ut til begge sider
    2. Fast bredde: Bruker bredde du valgte over, men likevel ikke utenfor kanten av butikken.
  7. Klikk «Legg til»
  8. Klikk «Last opp», velg/last opp bildet du vil bruke.
  9. Velg overgangseffekt. «Fade» er anbefalt. Prøv deg gjerne frem med flere typer.
  10. Angi evt «link». Dette er siden brukeren sendes til om man klikker på bildet. Om ikke noen link er angitt, skjer det ingenting når man klikker på bildet.
  11. Gjenta pnk 7-10 om du vil ha flere bilder.
  12. Klikk «Lagre».

Du sletter en banner ved å klikke på det røde ikonet ved siden av «Slide x»…