Oppsett Nyheter (Produkter)

Denne modulen kan plasser en «boks» på gitt plassering, og inneholder de produktene som sist ble lagt inn i nettbutikken.

1. Klikk «Installer» på modulen om du ikke allerede har gjort det.
  2. Klikk «Endre»
  3. Klikk «Legg til modul» om det ikke allerede er gjort

Anbefalt oppsett

• Antall: 8 (Antall produkter du ønsker skal vises i boksen)
  • Bilde: 170 x 170 (om du bruker standard bildestørrelser som nettbutikken ble levert med)
  • Layout: Home (Forsiden)
  • Posisjon: Toppen
  • Status: Aktivert
  • Rekkefølge: 3 (Prøv deg frem, bruker du banner har denne antagelig rekkefølge 1 (øverst))

Tips: Modulen kan legges til flere ganger, og derfor på flere plasseringer. Prøv deg gjerne frem. Normal er vårt anbefalte oppsett det ideelle.