Oppsett Klarna Faktura

Velg for hvilket land informasjonen skal gjelde i venstre marg. For de fleste er kun Norge aktuelt.

Klarna Merchant ID

Ditt kundenummer hos Klarna. Det samme du bruker for å logge inn i administrasjonspanelet til Klarna.

Klarna Secret

Unik nøkkel som sikrer sikker overføring av data mellom nettbutikken og Klarna. Denne kan du opprette selv i kontrollpanelet til Klarna, eller be dem lage for deg.

Server

Live: Nettbutikken er live og skal ta i mot betalinger.
Beta: Nettbutikken er under testing og skal ikke ta i mot betalinger.

Minstebeløp

Hva må ordrebeløpet være for at kunden skal få velge denne betalingsmetoden? Normalt skal denne stå til 0,-

Avventer Status

Hvilken ordrestatus skal bestillinger ha mens Klarna behandler betalingen?

Godkjent Status

Hvilken ordrestatus skal bestillinger ha etter Klarna har godkjent betalingen?

Geosone

Velg hvor kunden må ha leveringsadresse for å velge denne betalingsmetoden. Normal skal «Alle soner» velges.

Status

Velg om du ønsker å vise betalingsmetoden i kassa eller ikke.

Sorteringsrekkefølge

Aktuelt om du har flere betalingsmetoder i nettbutikken. Laveste verdi vises først, og høyeste sist, når kunden velger betalingsmetode i kassa.