Oppsett Karusell (HTML)

Denne modulen kan plasser en «boks» på gitt plassering, og inneholder det innholdet du selv legger inn. Innholdet vil rullere som en karusell.

1. Klikk «Installer» på modulen om du ikke allerede har gjort det.
  2. Klikk «Endre»
  3. Klikk «Ny karusell» om det ikke allerede er gjort
  4. Gi karusellen en overskrift
  5. Klikk det grønne + ikonet under «Hva vil du vise i karusellen»
  6. Gjenta pkt. 4 for å opprette flere elementer karusellen kan rullere mellom. Fane 1 vil vises først, der etter fane 2 osv.
  7. Legg inn innhold (se under)

Anbefalt oppsett

• HTML: Innholdet du ønsker å vise. Under finner du eksempel på innhold. Innholdet må her «kodes» med HTML.
  • Layout: Home (Forsiden)
  • Posisjon: Content bottom
  • Status: Aktivert
  • Rekkefølge: 1

Tips: Om du ikke har kjennskap til HTML, kan denne modulen være noe avansert i bruk.

Eksempel

Tilbakemeldinger

<div class="testimonial"><div class="author"> <span>
HVEM SA DET
</span><p>
HVEM ER HAN SOM SA DET
</p></div><div class="description">
“HVA SA HAN”
</div></div>