Oppsett Google E-commerce Tracking

Denne modulen sporer verdien av hvert enkelt salg i Google Analytics. Det er altså en utvidelse av vanlig Google Analytics. Modulen vil kun fungere om analyticskoden din er registrert i butikken. Se egen veiledning for hvordan dette gjøres.

OBS: Denne modulen utgår om du bruker Klarna Checkout. Google E-commerce er som standard integrert i Klarna Checkout-butikker.

Slik aktiverer du E-comerce tracking hos Google Analytics

1. Logg inn på din Google Analytics konto.
  2. Åpne siden du vil aktivere e-commerce tracking for, og klikk på den.
  3. Klikk «admin» fanen
  4. Klikk «view settings» i høyre kolonne
  5. Sett standard side til «index.php»
  6. Skru på e-commerce tracking (Sett til «ON»)
  7. Klikk «Save»

Slik aktiverer du E-commerce tracking i nettbutikken

Anbefalt oppsett

Felt som skal brukes som varenummer: Varenummer
Status: Aktivert