Oppsett E-conomic

Integrasjon mot regnskapssystemet E-conomics er en tilleggsmodul i nettbutikken.

Fyll ut alle felter, og klikk «Test forbindelse» for å sjekke at vi får logget inn på din regnskapskonto med informasjon du har oppgitt.

Status

Velg om modulen skal være aktivert eller ikke

Avtalenr

Ditt avtalenummer hos e-conomic

Bruker ID

Din bruker-ID hos e-conomic

Passord

Ditt passord hos e-conomic

Tips: Din data er sikker hos oss, men du kan be e-conomic opprette en egen bruker for denne integrasjonen. Da kan du begrense denne brukerens tilgang til innsyn i systemet.

Opprett produkt

Hukk av om du vil at nettbutikken skal opprette produkter automatisk i e-conomic, om det ikke finnes fra før. Systemet bruker varenummer for å identifisere om produktet finnes.

Tips: Denne funksjonen har du kun behov for hvis…

• Du oppretter av og til bestillinger direkte i e-conomic, uten å gå via nettbutikksystemet
  • Du bruker «Overfør faktura» (nevnt under)

Kategori for nye produkter

Hvis du har hukket av på «Opprett produkt»; Hvilken kategori skal vi plassere de nye produktene i? Du kan senere manuelt sortere dem i e-conomic (Eks: «Nye produktet fra nettbutikken»)

Minimum lagerbeholdning

Hvis du har hukket av på «Opprett produkt»; Hva skal vi sette som minimum lagerbeholdning i e-conomic? Hvis du ikke kjenner denne funksjonen, sett til 0.

Trekk fra lager

Vil du at nettbutikken skal trekke fra lagerbeholdningen i e-conomic automatisk når det kommer inn bestillinger? Ikke hukk av om du bruker «Overfør faktura».

Overfør faktura

Vil du at nettbutikken skal overføre hver eneste bestilling til e-conomic for regnskapsførsel? I så fall hukker du av her. Du må da ikke hukke av på «trekk fra lager», da det til slutt vil ende opp med at e-conomic trekker dobbelt fra lagerbeholdningen i e-conomic.

Tips: Å overføre faktura til e-conomic er en kostbar form for bilagsføring om du faktisk ikke skal utstede faktura. Tar du betalt med kort, er det rimeligere å lage «kassaoppgjør» én gang per måned. Les mer i egen veiledning.