Oppsett DIBS

For å bruke denne modulen må du ha en avtale med DIBS, samt en innløseravtale.

Se denne PDF-en for mer informasjon fra DIBS

Opprette avtale med DIBS

Vi har forhandlet frem en spesielt god avtale med DIBS på vegne av alle våre kunder. Følgende priser gjelder:

Etablering: kr 2000 (engangsbeløp DIBS tar for å sette opp betalingsløsningen hos seg. Normal pris er kr 4000)
Månedspris: kr 299 (fast beløp per måned. Normal pris er kr 400)
Transaksjonspris: kr 3 (fast beløp per bestilling betalt med DIBS.)

Merk: BOX tar ikke betalt for bruk av DIBS. Beløpene over faktureres av DIBS direkte.

Slik bestiller du DIBS betalingsløsning

1. Logg inn i administrasjonen i din nettbutikk.
  2. Gå til Moduler -> Betaling
  3. Klikk «Bestill» på linjen «DIBS»
  4. Fyll ut skjemaet.
    (Vi tar kontakt med deg om vi trenger ytterligere informasjon.)
  5. Vi formidler informasjonen til DIBS og setter opp betalingsmodulen for deg.

Oppsett

Status

Velg om du ønsker å vise betalingsmetoden i kassa eller ikke.

Merchant ID

Ditt kundenummer hos DIBS. Det samme du bruker for å logge inn i administrasjonspanelet til DIBS.

MD5Key1

Unik nøkkel som sikrer sikker overføring av data mellom nettbutikken og DIBS. Denne kan du opprette selv i kontrollpanelet til DIBS, eller be dem lage for deg. Kan stå tom om du ikke ønsker å benytte denne funksjonaliteten. Vi anbefaler at du bruker den.

MD5Key2

Unik nøkkel som sikrer sikker overføring av data mellom nettbutikken og DIBS. Denne kan du opprette selv i kontrollpanelet til DIBS, eller be dem lage for deg. Kan stå tom om du ikke ønsker å benytte denne funksjonaliteten. Vi anbefaler at du bruker den.

Gebyr

Hvis denne er aktivert, vil kunden bli belastet et gebyr tilsvarende hva du ville måtte betalt til DIBS (transaksjonskostnad). I Norge er det vanlig at denne ikke er aktivert.

Testmodus

JA: Nettbutikken er live og skal ta i mot betalinger.
NEI: Nettbutikken er under testing og skal ikke ta i mot betalinger.

Debug

Denne funksjonen lagrer ekstra loggfiler. Nettbutikken bruker noe ekstra ressurser på dette, så aktiver kun dette mens du tester betalingsmodulen.

Ordrestatus

Hvilken ordrestatus skal bestillinger ha etter DIBS har godkjent betalingen?

Geosone

Velg hvor kunden må ha leveringsadresse for å velge denne betalingsmetoden. Normal skal «Alle soner» velges.

Sorteringsrekkefølge

Aktuelt om du har flere betalingsmetoder i nettbutikken. Laveste verdi vises først, og høyeste sist, når kunden velger betalingsmetode i kassa.

Denne betalingsmetoden vil vises som «Visa / MasterCard» i kassa.